Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Kaymakamlar Vali Turhan başkanlığında toplandı

Kaymakamlar Vali Turhan başkanlığında toplandı

Kaymakamlar Toplantısı Valimiz Ahmet Turhan başkanlığında gerçekleştirildi. Balıkesir Valisi Ahmet Turhanın başkanlığında bir araya gelen Kaymakamlar toplantısına ilçemiz Kaymakamı İsmail Kaygısızda katıldı.

Kaymakamlar Toplantısı Valimiz Ahmet Turhan başkanlığında gerçekleştirildi.
Balıkesir Valisi Ahmet Turhan`ın başkanlığında bir araya gelen Kaymakamlar toplantısına ilçemiz Kaymakamı İsmail Kaygısız`da katıldı.
Balıkesir Özmerkez Karesi Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hüseyin Deniz ile bazı daire müdürleri katıldı.
Toplantının gündeminde; Hizmetlerin etkin ve verimli yürütülmesi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünü bilgilendirme sunumu, Engelli Alan Taraması Projesi tanıtımı, 6360 sayılı Yasa kapsamında devir ve tasfiye paylaştırma işlemleri, 12 yıllık zorunlu eğitim kapsamındaki uygulama, GMKA Proje Destekleri, Çevre Kanunu kapsamındaki uygulamalar ve KÖYDES Projeleri ile Genel İş Yürütümü konularının görüşüldü.
Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, yapılacak işlerin bizzat takibinin yapılması özellikle vurguladı.
İlçelerde yapılan veya yapılacak olan tüm projelerde iş takibinin Kaymakamlara ait olduğunu kaydeden Vali Turhan, bu konuda hassasiyetle davranılmasını istedi.
Katılımcıların yaşanan sorunların dile getirdiği toplantıda, çözümler görüşülürken, yapılması gereken projeler hakkında kararlar alınıp toplantı sona erdi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli