Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

KAZANAN TAVİLOĞLU VE EKİBİ OLDU

KAZANAN TAVİLOĞLU VE EKİBİ OLDU

Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi'nde seçimin galibi: Taviloğlu Seçimde en büyük desteği Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan'dan alan, Taviloğlu seçimi 525 farkla kazandı.

S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi'nin yeni yönetim-denetim ve birlik delegeliği seçimlerinde Refi Taviloğlu'nun listesi kazandı. Erdek'li üreticiler, Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi'nin genel kurulunda, birlik yönetiminde Erdek'i temsil eden Refi Taviloğlu'na tam destek vererek, Taviloğlu'nun Marmarabirlik'te ki görevinde devamından yana olduğunu gösterdi.

S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi olağanüstü kongresinde sonucu günlerdir merakla beklenen yönetim, denetim ve birlik delegelerini belirleyecek seçim heyecanı sona erdi. İki başkan adayının yarıştığı seçimlerde, Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Refi Taviloğlu'nun listesi yarıştan galip çıktı. Yapılan seçimle birlikte Taviloğlu'nun listesi seçilmeyi başardı.

Marmarabirlik-Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi'nin seçimleri, kooperatifin Erdek-Gedeve Bölgesindeki lisanslı depoların bulunduğu salonda yapıldı. Günler öncesinden başlayan seçim propagandası ile büyük çekişmeye sahne olan Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi'nin seçimlerini, Hüseyin Sarı kaybederken, kazanan Refi Taviloğlu oldu.

Delegenin 1981 oyunu alan Derviş Kılıç Divan Başkanlığı'na, katipliklere ise Mustafa Çağlar ve İsmail Gülen seçildi.

2271 ortağın oy kullandığı gizli oy açık tasnif usulü ile yapılan seçimlerde Erdek eski Belediye Başkanı CHP Erdek İlçe Başkanı Hüseyin Sarı 873 oy, Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Refi Taviloğlu ise 1398 oy aldı.

Seçim sonunda üç yıl süreyle Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi'nde görev yapacak Taviloğlu'nun, yapılan sayım sonrasında kazandığının açıklanması sonucu ortaya çıkan tabloyu büyük bir sevinçle karşıladı.

Taviloğlu'nun, kooperatif ortakları ile birlikte hazırladığı liste ortaklardan tam destek aldı.
Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Refi Taviloğlu, Erdek'li zeytin üreticilerinin, birlik beraberlikten, huzur ve istikrardan yana oy kullandıklarını belirterek şunları söyledi: Erdek kooperatifimizin yönetim-denetim ve birlik delege seçimlerinde ortaya çıkan sonuç göstermiştir ki, Erdek'li üreticiler kooperatiflerine ve Marmarabirlik'e sahip çıkmıştır. Dünyada ekonomik kriz yaşanırken, hele Türkiye'de tarımla uğraşan ve nihayetinde bölgemizde zeytincilikle geçimini sağlamaya çalışan ortaklarımızın global krizden etkilenmemesi için Marmarabirlik Yönetim Kurulu olarak elimizden gelenin fazlasını yaptığımıza inanıyoruz. Ortaklarımız da bu gayretimizi görmüş ve samimiyetimize inanmış olmalılar ki, seçimde tam destek verdiler. Seçim bitti, artık işimize bakacağız. Genel kurulumuza katılarak bize desteklerini esirgemeyen tüm ortaklarımıza teşekkür ediyoruz”

Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi'nin yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu: Refi Taviloğlu, Hüseyin Durak, Mustafa İlgen, Namık Güven, Mustafa Gümüştaş.

Denetim Kurulu: İsmail Hakkı Süzgün, İsmail Çinur.

Haber : Kemal Şekerci



Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli