Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Kazdağlarında mahsur kalanların imdadına belediye yetişti

Kazdağlarında mahsur kalanların imdadına belediye yetişti

Edremit ilçesinde ki Kazdağları son günlerde etkili olan kar yağışı ile beyaza büründü.

Edremit ilçesinde ki Kazdağları son günlerde etkili olan kar yağışı ile beyaza büründü.
Edremit Belediyesi bölgede olumsuz bir durum yaşanmamasına yönelik 24 saat görevine devam ederken, Edremit ilçesi ile Çanakkale´nin Yenice ilçesini birbirine bağlayan karayolunda ulaşımın aksamamı için Karayolları ve Belediye ekipleri yol açma ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.
Edremit Belediyesi yol açma ve kar temizleme çalışmalarının yanı sıra yolda mahsur kalan sürücülere, Hanlar bölgesinde ki dağ evlerinde kalan vatandaşlara günün 24 saat hizmeti ayağına götürürken, sokak hayvanlarına mama ve yiyecek dağıtılıyor.
Çalışmalar ile ilgili bilgi veren Belediye Sözcüsü Tayfun Canlı, ?Hanlar bölgesi yaklaşık 2 gündür yoğun bir kar yağışıyla birlikte ulaşımın aksadığı noktalar oldu. Belediyemiz Fen İşleri ekipleri birlikte koordineli olarak burada yaptığı çalışma sonucunda 24 saatin sonunda yollar açıldı. Bölgeye gelirken TIR´ların yolda aksaması olmuş onlara yardım ediyor belediye ekiplerimiz. Vatandaşla belediye ekiplerimiz koordineli olarak insanlara yardım etmeye çalışıyorlar. Hanlar bölgesinde yaşam olan birkaç eve de geldik. Burada yaşayan vatandaşlarımıza hijyen kurallarına uygun belediyede hazırladığımız temel ihtiyaç malzemelerini teslim ettik.? dedi.
Haber Merkezi



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli