Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Keçiörengücü maçının faturası Bandırmaspor´a

Keçiörengücü maçının faturası Bandırmaspor´a

Bandırmaspor Kulübü, Göçmez, Sözeri ve Samatyalı PFDK´ya sevkedildi

TFF 1. Lig´e dahil olarak Bandırma´da oynanıp 1-1 sonuçlanan Royal Hastanesi Bandırmaspor-Ankara Keçiörengücü maçındaki büyük hakem hatalarının faturası Bandırmaspor´a çıktı.
TFF Hukuk Müşavirliği´nce, 25.02.2021 tarihinde, Bandırmaspor Kulübü, Bandırmaspor Kulübü Başkanı Onur Göçmez, bordo-beyazlı takımın teknik direktörü Erkan Sözeri ve sportif direktör Serdar Samatyalı´yı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu´na(PFDK) sevk etti.
Buna göre Bandırmaspor Kulübü´nün, 23.02.2021 tarihinde kulübün sosyal medya hesabından yapılan ?profesyonelliğe aykırı açıklamalar? nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı´nın 38´inci maddesi, Kulüp Başkanı Onur Göçmez´in, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalar nedeniyle aynı madde uyarınca, tedbirsiz, Teknik Direktör Erkan Sözeri´nin, bu maçın ardından yaptığı açıklamalar nedeniyle tedbirsiz, aynı maçta sahadan kırmızı kart gösterilerek çıkarılan Sportif Direktör Serdar Samatyalı´nın de tedbirli olarak PFDK´ya sevk edildiği açıklandı.
Bilindiği gibi Bandırmaspor-Ankara Keçiörengücü maçında düdük çalan Adana bölgesi üst klasman hakemi Caner Ak, kötü yönetimiyle büyük tepkiler alırken, bordo-beyazlı oyunculardan İshak´ı, 25. dakikada kırmızı kartla oyun dışında bırakmış, Bandırmaspor´un açık bir penaltısını da vermemişti.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli