Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Kefalet Kooperatif Başkanları Vali Yazıcı´ya ziyaret etti

Kefalet Kooperatif Başkanları Vali Yazıcı´ya ziyaret etti

Balıkesir Bölge Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Erol Ayvaz ve beraberindeki heyet, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı´yı ziyaret etti.

4. Bölge Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Erol Ayvaz ve yönetim kurulu üyelerinin Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı´ya yaptığı ziyarete, Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Mustafa Karakuş´ta eşlik etti.
Başkan Ayvaz, ziyarette Vali Yazıcı´ya görevinde başarılar dileyerek, kooperatif bünyesinde esnaflara verilen hizmetler ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Kooperatifin, esnaf ve sanatkârlar açısından önemli olduğunu ifade eden Vali Yazıcı, kooperatiflerin esnafımız için var olduğunu hatırlattı.
Yazıcı, konuşmasını şöyle sürdürdü: ?Hep birlikte hem Balıkesir ekonomisine can vereceğiz hem de kooperatifimize destek olacağız. Balıkesir´de böyle başarılı bir kooperatif olması bizleri mutlu ediyor. Toplumun temel direklerinden olan esnafımıza sahip çıkmak, topluma sahip çıkmaktır. Bizler esnafımızla birlikte yarınlara daha güçlü bakacağız. Kooperatif, aynı zamanda örnek bir sivil toplum kuruluşlarımızdandır. Başkan Erol Ayvaz´a ve ekibine bundan sonra yapacağı çalışmalarda da başarılar diliyorum.?

Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli