Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Keleş ailesinin acı günü

Keleş ailesinin acı günü

Manyas´ın Sesi Gazetesi Kurucusu, Manyas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı, Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Denetleme Kurulu üyesi, Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Semih Keleş ile Basri Keleş´in babaları Hacı Sa

Manyas´ın Sesi Gazetesi Kurucusu, Manyas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı, Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Denetleme Kurulu üyesi, Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Semih Keleş ile Basri Keleş´in babaları Hacı Sabri Keleş hayata gözlerini yumdu.

Geçirdiği felç hastalığından dolayı geçtiğimiz Haziran ayından bu yana Balıkesir Şehir Hastanesi´nde tedavi gören Hacı Sabri Keleş geçtiğimiz Pazar günü tedavi gördüğü hastanede öğle saatlerinde son nefesini verdi. İkisi oğlan, üçü kız beş çocuk babası olan Hacı Sabri Keleş 87 yaşındaydı.

Merhum Hacı Sabri Keleş´in cenazesi pandemi tedbirlerinin hassas biçimde uygulandığı doğum ve ikamet yeri olan kırsal Cumhuriyet Mahallemizde öğle namazı sonrası mezarlıkta kılınan cenaze namazını takiben defin edildi.

Cenazeye, Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçın, önceki dönem Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Sivil Toplum Örgütlerinin temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Merhuma allahtan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Keleş ailesinin günü
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false