Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Kent Konseyi başkan adayı Nermin Mutlu:

Kent Konseyi başkan adayı Nermin Mutlu:

?Bandırma´yı kucaklayacağız?

Bandırma Kent Konseyi başkan adayı Nermin Mutlu, ?Göreve seçilirsem tüm Bandırma´yı kucaklayarak, onları desteğiyle hizmet vermeye çalışacağım? dedi.
2008 yılından bu yana Kent Konseyi ve Eğitim-Sen´de, vitrinde değil, emek bölümünde görev aldığını vurgulayan emekli Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Nermin Mutlu, şunları söyledi:
?İlk aşamada kadın, gençlik ve çocuk meclisleri, muhtarlarla işbirliği kurarak mahalle komitelerini oluşturmak istiyoruz. Engelli çocuklar için özel kreş ve yaşlılar evi kurmayı düşünüyoruz. Bandırma´nın zengin bir yerel tarihi ve yerel müziği olmasına karşın bunları ortaya çıkarmayı başaramadık. Çevre ve sokak hayvanları konusunda çok özel bir çalışma yapacağız. Son 5 yılda hiçbir çalışma yapılmayan Kent Konseyi´ni ayağa kaldırmak ve Bandırma´yı ?Marka Kent´ durumuna getirmek amacındayız.?
Mutlu, 8 Temmuz 2019´da yapılacak Bandırma Kent Konseyi´nde, önümüzdeki günlerde açıklayacağı yürütme kurulunda çok kaliteli isimlerle çalışacağını belirtirken, ?Adaylığıma Belediye Başkanı Tolga Tosun´un da sıcak bakacağını düşünüyorum. Çünkü biz de, CHP gibi sosyal belediyecilik çizgisinde hizmet sunacağız? diye konuştu.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli