Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Kent Konseyi Başkanı Polat üniversitede konuştu

Kent Konseyi Başkanı Polat üniversitede konuştu

“Bandırma’yı ve kültürünü iyi tanıyın

Bandırma Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, “Genç Liderler Topluluğu” tarafından düzenlenen “Kariyer Günleri”nde konuştu.
1987 yılında, Antalya’da doğduğunu belirten Polat, “Kent Konseyi”nin, Bandırma kentinin yüzü olduğunu vurgulayarak başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Bandırma’yı çok seviyorum. Birkaç gün uzak kalsam bile Bandırma’yı özlüyorum. Bandırma Kent Konseyi olarak her çeşit siyasi görüşten uzak şekilde Bandırma için hizmet sunmaya çalışıyoruz. Ben de işimi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Siz üniversite öğrencilerine önerim şudur. Okulunuzu bitirdikten sonra üstleneceğiniz her işi en iyi şekilde yapmaya çalışın. Bandırma’yı, tarihiyle, kültürüyle, sanatıyla iyi tanıyın. Daskyleion, Kyzikos ören yerlerini mutlaka gezin. Bandırma müzesini görün. Kapıdağ’da doğa yürüyüşü yapın. Ben, Ulusal Kurtuluş Savaşı’nın başlamasının simgesi olan Bandırma Vapuru ile gurur duyuyorum. Siz de duyun. 80 şehidimizin verildiği Ayyıldız Tepe’deki ‘Son Kurşun Anıtı’na gidin. Nikâh salonunun da bulunduğu tarihi binayı tanıyın. Kuş Cenneti ve Kuş Gölü ile çevresindeki köyleri görün. Edincik’i görün ve oradaki tarihi öğrenin. Üniversitede okurken sosyal sorumluluk ve gönüllülük projelerinde mutlaka görev alın.”
Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı