Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Kent Konseyi’nden bilgilendirme toplantısı

Kent Konseyi’nden bilgilendirme toplantısı

Bandırma Kent Konseyi’nin 2024 yılı seçimsiz “1. Bilgilendirme ve Değerlendirme Genel Kurulu” Barış Manço Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Bandırma Kent Konseyi’nin 2024 yılı seçimsiz “1. Bilgilendirme ve Değerlendirme Genel Kurulu” Barış Manço Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Bandırmayı tanıtan video gösterisinin ardından genel kurulun açış konuşmasını yapan Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat, başarıyı ekip çalışmasıyla yakaladıklarını vurgulayarak, kendilerine desteği için Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’a teşekkür etti. Polat, yasama, yürütme ve yargıdan sonra geldiğini öne sürdüğü sivil toplum kuruluşlarının önemine işaret ederek, “Kent Konseyi olarak Bandırma’nın kültürel, tarihi ve diğer değerlerini de ortaya çıkarmaya çalışıyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun ise kent konseylerinin medeniyet projesi olduğuna dikkati çekerek, “Kent Konseylerine değer vermeyen belediye başkanları akıllı başkanlar değildir” diye konuştu. Daha önceki belediye başkanlarının düşünmedikleri Bandırma’nın tanıtım filmini kendisinin üç yıl önce hazırlattığını belirten Tosun, “Bandırma, ne yazık ki tanıtılamamıştı. Bandırma’nın tanıtım filmini ilk kez biz hazırladık. Bu film, üç yıldır çeşitli yerlerde yayınlanıyor. Yine benden önce belediyemiz, hiçbir fuara katılmamıştı. İlk kez Bandırmayı fuarda biz temsil ettik” dedi.

Polat, Bandırma Kent Konseyi’ne desteklerinin süreceğini bildirdi.

Ardından Konseyin Türk Halk Müziği Topluluğu küçük bir program yaptı.

Bunu Kadın Meclisi Diksiyon Atölyesi’nin “Bir destandır cumhuriyet” etkinliği izledi.

Genel kurulun son etkinliği Kadın Meclisi Ritim Atölyesi’nin ritim gösterisi olarak gerçekleşti.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı