Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Kent Konseyinden fotoğraf yarışması Yaşam ve Kadın konulu fotoğraf yarışması

Kent Konseyinden fotoğraf yarışması Yaşam ve Kadın konulu fotoğraf yarışması

Balıkesir Kent Konseyi, Yaşam ve Kadın konulu fotoğraf yarışması düzenliyor. Sadece kadın fotoğrafçıların eserlerinin katılabileceği yarışmada, kadın objektifinden kadına bakış açılarını yansıtan karelere yer verilecek.

Balıkesir Kent Konseyi, "Yaşam ve Kadın" konulu fotoğraf yarışması düzenliyor. Sadece kadın fotoğrafçıların eserlerinin katılabileceği yarışmada, kadın objektifinden kadına bakış açılarını yansıtan karelere yer verilecek.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü`nü içine alan bir takvim içerisinde düzenlenen yarışmaya, 18 yaş ve üzeri "Balıkesir`de yaşayan," amatör ya da profesyonel kadın fotoğrafçılar katılacak. Yarışmaya, kadın objektifinden kadına bakış açılarını yansıtan ve daha önce başka yarışmalarda ödül almamış eserler kabul edilecek. Her yarışmacı, yarışmaya renkli veya siyah-beyaz, toplam en fazla 5 (beş) adet fotoğrafla katılabilecek. 1 Şubat Cuma günü başlayan başvuru süresi, 28 Şubat Perşembe günü mesai saati sonunda sona erecek. Yarışmacılar, fotoğraflarını, CD içerisine jpeg formatında kaydederek, Kent Konseyi sitesinde yer alan başvuru formunu doldurarak, konseyin Balıkesir Belediyesi`nin 5. katında bulunan ofisine bizzat teslim edebileceği gibi posta / kargo yoluyla da gönderebilecek. Yarışmaya katılan eserler, 1 Mart Cuma günü, yarışma jürisi tarafından yapılan toplantıda değerlendirilerek aynı gün konseyin internet sitesinden kamuoyuna açıklanacak. Ödül alan ve sergilenmeye hak kazanan fotoğraflar, 4 Mart Pazartesi günü, Belediye Sergi Salonunda sergilenecek. Dereceye giren eserlerin sahipleri, ödüllerini, aynı gün sergide yapılacak törenle alacak.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli