Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Kentine Güvenen Kentler Buluşması 29 Mayıs-02 Haziran Tarihleri Arasında…

Kentine Güvenen Kentler Buluşması  29 Mayıs-02 Haziran Tarihleri Arasında…

Bandırma Belediyesi, Sosyal Demokrat Belediyelerin katılımıyla 29 Mayıs - 02 Haziran tarihileri arasında İstanbul CNRda gerçekleştirilecek fuarda hizmet ve çalışmalarıyla yer alıyor.

Bandırma Belediyesi, Sosyal Demokrat Belediyelerin katılımıyla 29 Mayıs - 02 Haziran tarihileri arasında İstanbul CNR`da gerçekleştirilecek fuarda hizmet ve çalışmalarıyla yer alıyor. 
Ülkemizin dört bir yanında toplam 61 Belediye`nin hizmet ve çalışmalarıyla yer alacağı fuar ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur,  ülkemizde ilk defa sosyal demokrat belediyeler geniş katılım göstererek oluşturulan böylesine bir organizasyonda Bandırma Belediyesi`nin de yer almasından dolayı mutluluk duyduklarını söyledi. 
Onur: "29 Mayıs - 02 haziran tarihleri arasında İstanbul CNR Fuar Merkezi`nde belediyelerin icraatlarının ve vizyonlarının tanıtıldığı ve paylaşıldığı geniş katılımlı bu organizasyonda Bandırma Belediyesi olarak yer almanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Bu fuar, yerine getirdiğimiz hizmet ve projelerimizin yanı sıra Bandırma`nın kültürel, sosyal ve ekonomik yaşamını katılımcılara tanıtmak ve anlatmak adına önemli bir fuar olarak görüyoruz" dedi.     


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli