Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Kepsut ?Balıkesir Bir Büyük Aile Oluyor? projesi ile tanıştı

Kepsut ?Balıkesir Bir Büyük Aile Oluyor? projesi ile tanıştı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur´un desteğiyle hazırlanan ?Balıkesir Büyük Aile Oluyor? projesinin tanıtımı yapıldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur´un desteğiyle hazırlanan ?Balıkesir Büyük Aile Oluyor? projesinin tanıtımı yapıldı.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin öncülüğünde kamu kurum ve kuruluşlarının gücüyle hizmetleri vatandaşlara daha kaliteli ve hızlı ulaştırmayı amaçlayan ?Balıkesir Bir Büyük Aile Oluyor? projesi ilk defa Kepsut´ta tanıtıldı.
İlçede düzenlenen törende, paydaş kuruluşların stantlarının yanı sıra Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin tanıtım ve etkinlik TIR´ı gün boyu Kepsut´ta etkinlikler gerçekleştirdi. Balıkesir´de, bütün proje paydaşlarıyla el ele vererek, bütüncül bir yaklaşımla, uzun soluklu ve koordineli bir hizmet atağı başlatmayı, şehrin en ücra köşelerine kadar, nokta nokta dolaşarak, ulaşılmadık yer, dokunulmadık insan bırakmamayı hedefleyen ?Balıkesir Bir Büyük Aile Oluyor? projesinin Kepsut´taki tanıtım toplantısına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.
Projenin tanıtımında söz alan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, Büyükşehir Belediyesi olarak ?önce insan´ düsturuyla sosyal karakterli yerel yönetim faaliyetlerinden bir yenisine daha imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Bu projeyle birlikte, Balıkesir´de kamu yararına hizmet üreten tüm kurum ve kuruluşlarının hizmetlerini, bütüncül bir yaklaşımla, koordineli olarak, Balıkesir halkının ayağına hizmet götürmeyi hedeflediklerini belirten Uğur, ?Şehrimizi nokta nokta dolaşacağımız, Balıkesir Bir "Büyük Aile" oluyor projemizle, Türkiye´de ilk kez yapılan bir protokol ile bütün proje paydaşlarımızla elele vererek, bütüncül bir yaklaşımla, uzun soluklu ve koordineli bir hizmet atağı başlatıyoruz. Bir "Büyük Aile" olabilmenin temel adımı, bu şehirde yaşayan, bütün insanlarımız için, eğitim, farkındalık ve uygulama seferberliği oluşturarak, devlet ile halkı buluşturmak ve devleti hizmet anlamında halkın ayağına götürmektir. Bu projemiz ile şehrin sınırları içerisinde yaşayan bütün vatandaşlarımıza ulaşmayı, dokunmayı, hemşerilerimizin yaşadıkları şehre olan aidiyet hissini, insan fıtratına uygun olarak geliştirmeyi hedefliyoruz. Balıkesir´le ilgili hizmetlerimizi tasarlarken, uygularken şehrin bütün paydaşlarıyla birlikte, paylaşarak, danışarak, katılarak, katılmalarını sağlayarak, halkımız ile birlikte, hizmet üretmeyi önceliyoruz. Biz biliyoruz ki Balıkesir, ancak tüm kurum ve kuruluşlarının katıldığı bir eğitim ve hizmet seferberliğiyle büyük aile olabilir.? dedi.
?Büyük Aile? Projesinin detaylarını anlatan Uğur, Balıkesir´in en ücra köşesine varıncaya kadar çalışacaklarını dile getirdi.
Konuşmanın ardından Başkan Uğur, öğrencilere, mahalle muhtarlarına ve projenin paydaş kurumlarının temsilcilerine hediyeler verdi. AFAD´ın binadan yaralı kurtarma tatbikatını izleyen Başkan Uğur, tatbikatın ardından Orman Bölge Müdürlüğü´nün fidan dağıtım TIR´ında vatandaşlara fidan dağıttı.
Haber Merkezi



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli