Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Kerem Kırgül Esnaf Odası Başkanlığına adaylığını açıkladı

Kerem Kırgül Esnaf Odası Başkanlığına adaylığını açıkladı

Erdek´te Emlak sektöründe hizmet veren Kerem Kırgül, Şubat 2022 yılında yapılması planlanan Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı seçimleri öncesi başkan adaylığını açıkladı.

Erdek´te Emlak sektöründe hizmet veren Kerem Kırgül, Şubat 2022 yılında yapılması planlanan Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı seçimleri öncesi başkan adaylığını açıkladı. 

Erdek´te 2001 yılından buyana esnaflık yapan Kırgül, 9 ay sonra 2022 Şubat ayında yapılması planlanan seçimlerde aday olacağını gazetemiz aracılığı ile kamuoyuna duyurdu. 

Esnaf Odası yönetimine genç ve dinamik bir kadro ile talip olacaklarının altını çizen Kırgül, seçilmeleri halinde önemli projelere imza atacaklarını ifade etti. 

Kerem Kırgül, adaylığı ile ilgili gerekçeleri ise şöyle özetledi: "Talibi olduğum makama fotoğraf karesinde bende olayım veya masada benimde sandalyemin olması için talip değilim. Bu coğrafyanın bir çocuğu olarak kentimizin ve esnafımızın sorunlarını çok iyi biliyorum. Pandemi ile birlikte görüldü ki Erdek´te daha etkin, birleştirici, esnafın sesini daha iyi duyurabilecek bir anlayışa  ve yönetime ihtiyaç var. Bu değişime inanıyorum ki Erdek esnafı gençlerin önünü açarak destek verecektir.? 

Oda seçimlerin de siyasi figürlerin müdahalelerine de değinen Kırgül, böylesine önemli kurumların seçimlerinde hiç bir siyasinin müdahil olmaması gerektiğine dikkat çekerek, esnafın kimsenin himayesine girmeden özgürce sesini duyurabileceği bir oda anlayışına sahip olmasını savundu. 

Erdek esnafı olarak artık belirleyici bir tavır takınmanın zamanının geldiğine vurgu yapan Kırgül, ?Oluşturacağımız yönetimden de belli olacağı üzere her siyasi görüşten arkadaşlarla birlikte çalışacağız. Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı´nın ilk kurucusu ve başkanı olan Hasan Kırgül´ün torunu olarak, bu bayrağı çok daha ileriye taşımak istiyorum. Ben ve ekibin seçildiği takdirde Erdek´te kalıplaşmış bir anlayış sona erecektir. Herkesin fikrinin alındığı ortak akıl ile yönetilecek Erdek´in temelleri atılacaktır.? dedi. 

Erdek´te 1978 yılında doğan Kerem Kırgül Erdek Lisesi mezunu. 2001 yılından bu yana ilçemizde sevilen ve sayılan bir esnaf olarak çalışan Kırgül, evli olup 4 kız çocuğu babası. Haber: Tuncay Ertan 



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli