Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Kerimcan Durmaz Erdek´ten geçti

Kerimcan Durmaz Erdek´ten geçti

Sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başaran Kerimcan Durmaz dün ilçemize geldi.

Erdek´e bağlı Paşalimanı Adası´nda yaşayan bir yakının cenaze törenine katılmak üzere günü birlik Erdek´e geldiği öğrenilen Kerimcan Durmaz, feribotun adaya hareket edeceği saate kadar Nehir Aile Çay Bahçesi´nde mola verdi.
Erdek´e daha önceki yıllarda da geldiğini hatırlatıp çok özlediğini sevenleriyle paylaşan Kerimcan Durmaz, feribot saatine kadar oturduğu çay bahçesinde hayranlarıyla bol bol resim çektirip çayını yudumladıktan sonra feribotla Paşaliman Adası´na gitti.
Magazin dünyasının renkli isimleriyle çektirdiği fotoğraflar ve yaşantısıyla sık sık gündeme gelen Kerimcan Durmaz, popülerliğinin artmasıyla birlikte televizyon programlarına konuk oluyor.
İlk olarak Periscope ile ünlenen, ?Ablan star bebeğim? cümlesi dillere pelesenk olan sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz kimdir?
Kendine has ve eğlenceli tavırları ile sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başaran Kerimcan Durmaz, Balıkesir´in Akçay ilçesinde doğdu. 3 kardeşli, geleneksel bir ailede büyüyen sosyal medya fenomeni 22 yaşında. Periscope uygulamasında yaptığı yayınlarla bir anda parlayan Kerimcan Durmaz, DJ´lik yapmakta olup ayrıca oldukça başarılı bir "Make-Up Artist"tir. Akrep burcu olan Kerimcan Durmaz´ın büyük hayali ise tasarımcı olmak.

Haber : Mesut Beycan



Anahtar Kelimeler: Kerimcan Durmaz Erdek geçti
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli