Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Kermesin gözde ürünü Gözleme adeta yok sattı

Kermesin gözde ürünü Gözleme adeta yok sattı

Alevi Kültür Derneği Erdek Şubesi tarafından gerçekleştirilen kermese, ilçe halkının yanı sıra tatilini Erdekte geçiren vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Alevi Kültür Derneği Erdek Şubesi tarafından gerçekleştirilen kermese, ilçe halkının yanı sıra tatilini Erdek`te geçiren vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
İlçemiz Erdek Cumhuriyet Meydanında Nehir aile Çay Bahçesi önünde Erdek Belediyesi tarafından kurulan satış standında düzenlenen kermeste gözleme deyim yerindeyse adeta kapışıldı.
Yaz sezonu olarak düzenlendiği öğrenilen kermese, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`da katılıp, Alevi Kültür Derneği yöneticilerini kutladı.
Derneğe gelir elde etmek amacıyla geçtiğimiz gün sabah saat 10:00 sularında açılan yiyecek stantlarında imal edilen gözleme ve diğer gıda maddeleri satıldı.
Kermes etkinliği hakkında kısa bir açıklama yapan Alevi Kültür Derneği Erdek Şubesi Başkanı Mahmut Karaca, bu tür etkinliği ilk kez geçtiğimiz aylarda yine aynı noktada yaptıklarını hatırlatıp, böyle bir etkinlik düzenleniyorsa bunda en büyük desteğin kendilerine inanılmaz destek veren Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`a ait olduğunu açıkladı.
Kermes düzenlemelerindeki asıl amacı yardımlaşmak ve kaynaşmak olduğunu işaret eden Karaca, kendilerine destek veren ilçe halkına ve tatilcilere çok teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.    Haber: Tuncay Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı