Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Kestanelik, 3 yıldır milletvekili görmemiş

Kestanelik, 3 yıldır milletvekili görmemiş

Erdek'e bağlı Kestanelik Köyü (30 Mart'tan sonra Mahallesi) eski Muhtarı Şaban Işık, 3 yıldır köylerine milletvekili gelmediğini ve artık köylerinde bir milletvekili görmek istediklerini söyledi.

Erdek’e bağlı Kestanelik Köyü (30 Mart’tan sonra Mahallesi) eski Muhtarı Şaban Işık, 3 yıldır köylerine milletvekili gelmediğini ve artık köylerinde bir milletvekili görmek istediklerini söyledi.
AK Parti Erdek İlçe Teş kilatı, Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istemek üzere geçtiğimiz gün Kestanelik Ma hallesini ziyaret eti.

Ziyarette yapılan konuşmalardan sonra, söz alan 1999-2003 tarihleri arasında köyde muhtarlık yapan köy sakinlerinden Şaban Işık, gelen heyete 12 Haziran 2011 tarihinde yapılan genel seçimlerden bu yana tam 3 yıldır köylerine milletvekili gelmediğini ve köylerinde artık bir milletvekili görmek istediklerini dile getirdi.
Köyün eski muhtarının talebini dinleyip haklı bulan Erdek Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Aysan, vatandaşın sorunu bizim sorunumuzdur diye konuştu.
Türkiye Büyük Millet Meclisinde halk arasında torba yasa olarak bilinen çok önemli bir çalışmanın aylardır devam ettiğini Kestanelik halkı ile paylaşan Erdek Belediyesi eski Başkanı Aysan, bu yasanın mecliste onaylanmasının ardından Kestanelik Mahallesi’ne milletvekili ile beraber gelecekleri sözünü verdi.
Köyün eski Muhtarı Işık’ta, Erdek Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Aysan’a teşekkür ettikten sonra, mahalleye dönüşen köylerine milletvekili geldiğinde kendilerini en iyi şekilde konuk edeceklerini sözlerine ekledi.



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli