Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

KEV´den okullara masa tenisi

KEV´den okullara masa tenisi

Bandırma Kültür ve Eğitim Vakfı (KEV), lise ve orta öğrenimi gören çocuklar için 35 masa tenisi, 35 çift raket ve 35 adet 6´lı top alarak okul yönetimlerine teslim etti.


Kültür ve Eğitim Vakfı bürosunda düzenlenen teslim törenine, Kaymakam Günhan Yazar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil, İlçe Spor Müdürü Hüseyin Elüstü, Kültür Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Demiralay, yönetim kurulu üyeleri ile okul müdürleri katıldı.
Teslim töreninde konuşan KEV Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Demiralay, vakfın geçmiş hizmetlerinden bahsederek, ?Kaymakamımız Günhan Yazar´ın himayesinde 25 lise öğrencimize eğitim desteği. Ayrıca İlçe Spor Müdürümüz Hüseyin Elüstü´nün koordinesi ile eğitimde sporu teşvik amacı ile şu an teslimini yaptığımız 35 masa tenisi, gereçleriyle beraber alınmıştır. 2017-2018 eğitim döneminde vakfımızca çocuklarımıza yapılan ve yapılacak olan eğitim desteği tutarı 250 bin 283 lira olacaktır? dedi.
Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil ve Kaymakam Günhan Yazar´da konuşmalarında eğitim için destek veren her kesime teşekkür etti. Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: okullara masa tenisi
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı