Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Kezek Paşadan, Kaymakama veda

Kezek Paşadan, Kaymakama veda

Mayın Filo Komutanı Tümamiral Atilla Kezek, İstanbula atanması nedeniyle Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısıza veda ziyaretinde bulundu.

Mayın Filo Komutanı Tümamiral Atilla Kezek, İstanbul`a atanması nedeniyle Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız`a veda ziyaretinde bulundu.
Erdek`te Mayın Filosu Komutanı olarak görev yapan başarılı komutanlarımızdan Tümamiral Atilla Kezek, görev süresi bir yıl daha uzatılarak İstanbul Beylerbeyi`nde bulunan Deniz Eğitim ve Öğretim Komutanlığına getirildi.
Deniz Eğitim ve Öğretim Komutanlığı`na atanan Tümamiral Atilla Kezek`i makamında kabul eden Kaygısız, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yeni görevlerinde Kezek Paşaya başarılar diledi.
Görevi ferdi eğitim ve öğretim faaliyetlerini, Deniz Kuvvetlerinin görev ihtiyacına uygun olarak yürütmek, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı envanterin de bulunan ve gelecekte envantere girecek olan silah, sistem ve cihazları etkin şekilde kullanabilecek, gelişen ve değişen teknolojiye kısa sürede uyum sağlayabilecek alt yapıya sahip, bilgili, yetenekli ve denizcilik bilinci yüksek personel yetiştirmek olan, karargâhı İstanbul`da bulunan Deniz Eğitim ve Öğretim Komutanlığı`na; Deniz Harp Okulu Komutanlığı, Karamürselbey Eğitim Merkezi Komutanlığı, Derince Eğitim Merkezi Komutanlığı, Deniz Lisesi Komutanlığı, Eğitim Filotillası Komodorluğu bağlı.
Taygun ERTAN

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false