Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Kılıçdaroğlu, tarıma yönelen Edremit´i kutladı

Kılıçdaroğlu, tarıma yönelen Edremit´i kutladı

Tarım sektörüne yönelen Edremit Belediyesi´ne CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu´ndan tam not geldi.

Tarım sektörüne yönelen Edremit Belediyesi´ne CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu´ndan tam not geldi.
Edremit Belediye Başkanı Hasan Arslan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nu ziyaret ederek 25 yıl sonra tarıma kazandırılan arazilerden elde edilen ürünleri sundu.
Edremit Belediye Başkanı Hasan Arslan, Başkan Yardımcısı Tümdeniz Çelebi ve Özel Kalem Müdürü Tayfun Canlı ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nu CHP Genel Merkezi´ndeki makamında ziyaret etti.
Başkan Arslan, CHP lideri Kılıçdaroğlu´na Edremit halkının selamlarını iletip, belediye faaliyetleri ile ilgili brifing verirken, belediyenin tarım projesi olarak Edremit Ovası´nda 25 yıl sonra tarıma açılan arazilerden elde dilen sebzelerden oluşan bir sepet sundu.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu´da, tarımsal üretimin CHP´li belediyelerin öncelikli projelerinden olduğunu bildirdi.
Geleceğimizin tarımda olduğu anlayışı ile belediyelerin tarım projelerini hayata geçirmelerini çok önemsediklerini dile getiren CHP Lideri Kılıçdaroğlu, ?Edremit Belediyemizin de özellikle 25 yıldır boş olan arazileri yeniden tarıma kazandırarak bu projeyi hayata geçirmesinden memnun oldum.? dedi.
CHP´li belediyelerin korona virüs salgını ile mücadele döneminde başarılı çalışmalar yaptığını, Edremit ilçesinde de pandemi sürecinin gayet başarılı bir şekilde yönetilmesinden dolayı Başkan Arslan ve ekibini kutlayan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Edremit´te yapım aşamasında olduğu bildirilen kreş ile gençlik ve kültür merkezi projelerinden dolayı da konuklarını tebrik ederek kısa sürece bitirilerek hizmete sunulmasını istedi.
Edremitlilere selamlarını gönderen Kılıçdaroğlu, Başkan Hasan Arslan´dan, aynı şekilde çalışmaya devam etmelerini istedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli