Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Kılıçdaroğlu, Sözat için Balıkesire gelecek

Kılıçdaroğlu, Sözat için Balıkesire gelecek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Sözat ve diğer ilçe belediye başkan adaylarını tanıtmak için önümüzdeki hafta Balıkesire gelecek.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Sözat ve diğer ilçe belediye başkan adaylarını tanıtmak için önümüzdeki hafta Balıkesir`e gelecek. 
Basından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Fazlı Kamalı, Kılıçdaroğlu`nun aday tanıtım toplantısının tam tarihi netleşmediğini ancak 9-13 Ocak tarihleri arasında Balıkesir`e gelmesinin beklendiğini söyledi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, başta Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Sözat ve diğer ilçe adayları için yapılacak tanıtım toplantısına katılacak. 
Kılıçdaroğlu`nun teklifi üzerine büyükşehir belediye başkan adaylığını kabul eden Sami Sözat`a parti rozetinin takılacağı toplantıda ilçe başkan adaylarının da tanıtılacak. 
Kılıçdaroğlu`nun Balıkesir ziyareti hakkında bilgi veren CHP İl Başkan Yardımcısı Fazlı Kamalı, "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, büyükşehir belediye başkan adayı ve diğer ilçe adaylarımızı tanıtmak için Balıkesir`e gelecek.  Ancak netleşen bir tarih yok. 9- 13 Ocak tarihleri arasında yapacağımız toplantıda Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu`da katılacaktır." dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı