Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Kılkışlı ve ekibinden Başkan Pekele ziyaret

Kılkışlı ve ekibinden Başkan Pekele ziyaret

Bandırma Ticaret Odasının yeni Başkanı Mehmet Kılkışlı ekibiyle birlikte Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekeli ziyaret etti.

Bandırma Ticaret Odasının yeni Başkanı Mehmet Kılkışlı ekibiyle birlikte Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel`i ziyaret etti.
Ziyarette Oda Başkanı Mehmet Kılkışlı, Yönetim Kurulu Üyeleri Göksel Karlahan, Can Gülmezgil, Kadir Bora Keskinler, Enver Çangal, Erol Rüzgar ve Meclis Başkanı Bahadır Çenberci yer aldı. 
Ziyaret amacını, Ramazan bayramı öncesinde esnafın istek ve taleplerini Başkan Pekel`e iletmek olarak aktaran Bandırma Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kılkışlı, özellikle kentimize dışarıdan gelen seyyar satıcıların Bandırma esnafını olumsuz yönde etkilediği belirterek bu nedenle ortaya çıkan olumsuzlukların giderilmesi konusunda görüş bildirdi. 
Konunun bilgileri dahilinde olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Sedat Pekel, geçmişte de bu konuyla ilgili oluşan olumsuzlukların giderilmesi konusunda titiz çalışmaların yerine getirildiği söyledi. 
Pekel: "Çarşı esnafımız zaten ekonomik açıdan kötü durumda. Şu anda birçok dükkân yıllardır boş. Onların özellikle seyyar satıcılardan kaynaklanan sorunların giderilmesi konusunda ciddi bir çalışma gerçekleştirmiştik. Bunun sonucunda bir nefes alma ve rahatlama oluştu. Ayrıca Parkmetre uygulamasıyla da esnafımıza trafik açısında bir rahatlama sağlandı. Özelikle bu dönemde de Zabıta Müdürlüğümüzle bu konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz" dedi.
Konuşmasının ardından Bandırma Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne gerekli talimatları veren Pekel,  konunun takipçisi olacakları sözünü verdi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı