Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Kılkışlıdan 5 yıllık hesap Çıplak kralı biz giydirmeye çalışıyoruz

Kılkışlıdan 5 yıllık hesap Çıplak kralı biz giydirmeye çalışıyoruz

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Mehmet Kılkışlı, halka açık düzenlediği toplantıda 5 yıllık yönetim dönemlerinin hesabını verip, soruları yanıtladı.

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Mehmet Kılkışlı, halka açık düzenlediği toplantıda 5 yıllık yönetim dönemlerinin hesabını verip, soruları yanıtladı.
Barış Manço Kültür Merkezi salonunda gerçekleşen toplantıda, bir önceki yönetimden 468.000 lira borç aldıklarını belirterek konuşmasına başlayan Kılkışlı, hiçbir transfer ve kamp çalışmaları yapılmadan, kulübün bir yıllık giderinin 1.513.000 TL olduğunu vurgularken, "Kral, çıplak! Kralı, beş yıldan beri yönetim kurulu olarak biz, her çeşit özveriyi göstererek, giydirmeye çalışıyoruz" dedi.
Transferde, Türkiye liglerinin en az hata yapan takımı olduklarını dile getiren Başkan Mehmet Kılkışlı, "Beş yıllık görev süremiz içinde gerçekleştirdiğimiz tesislere 1.858.000 TL harcadık" diye konuştu.
Geçtiğimiz sezon takımın teknik menajerliğini üstlenen Hüseyin Yenikan`ın, bir gazeteye yaptığı açıklamada, istediği halde, "Oyuncu İzleme Komitesi" kurulmadığı için görevinden ayrıldığı şeklindeki sözlerinin gerçek dışı olduğunu vurgulayan Kılkışlı, "Şimdi buradan ona soruyorum. Eğer biz, Bandırmaspor`da küçülme politikası uygulayarak, sana teknik direktörlük önerseydik, kabul etmeyecek miydin?" dedi. 
Bandırmaspor Kulübü`ne, Banvit A.Ş.`nin dışında hiçbir sanayi kuruluşunun ciddi bir ekonomik desteği bulunmadığına dikkati çeken Kılkışlı, Bandırma Spor, Gençlik ve Kültür Vakfı`ndan, 5 yıllık süre içinde 300 bin TL dolayında yardım aldıklarını sözlerine ekledi.
Bu yıl takımın başına, iddialı bir teknik adam olan Fuat Yaman`ı getirdiklerini belirten Kılkışlı, "Hocamız da, bizde görev alırken, ekonomik açıdan çok fedâkarlık yaptı. Hocamızın, mutlaka alınmasını istediği üç oyuncudan kaleci Kılıç Aslan`ı renklerimize bağladık. Diğer iki oyuncuyu da kadromuza katacağız" dedi.
Öte yandan, bordo-beyazlı takımın, 2012-2013 futbol sezonunun çalışmalarına 23 Temmuz`da, Kocaeli Kartepe`de kampa girerek başlayacağını vurgulayan Kılkışlı, takımın başarısı için ellerinden gelen çabayı harcayacaklarını sözlerine ekledi.     Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı