Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Kına Gecesini Basan Gelinin Dayısı Dehşet Saçtı: 1 Ölü 7 Yaralı

Kına Gecesini Basan Gelinin Dayısı Dehşet Saçtı: 1 Ölü 7 Yaralı

Balıkesir`de, bir düğün salonunda yapılan yeğenin kına gecesini basan dayının pompalı tüfekle etrafa rastgele ateş açması sonucu damadın babası öldü...

Balıkesir`de, bir düğün salonunda yapılan yeğenin kına gecesini basan dayının pompalı tüfekle etrafa rastgele ateş açması sonucu damadın babası öldü, 3`ü ağır 7 kişi de yaralandı. Zanlı Fatih Mehmet Ç. olaydan sonra gözaltına alındı. 

Olay, dün akşam saat 22.30 sıralarında merkez Altıeylül ilçesi Hacı İsmail Mahallesi Zağnos Paşa Caddesi üzerinde bulunan bir düğün salonunda meydana geldi. İddiaya göre, zanlı Fatih Mehmet Ç. bugün düğün merasimleri yapılacak olan yeğeni Gülden Aykurt ile Aytekin Vay`ın (27) kına gecesine geldi. 

Görgü tanıklarının ifadesine göre, 10 V 8767 plakalı aracını düğün salonunun önüne park eden Fatih Mehmet Ç., yanında getirdiği tabanca ve pompalı tüfekle kına gecesinin yapıldığı düğün salonuna girip rastgele etrafa ateş açtı. Silahtan çıkan saçmalara hedef olan damadın babası Nevzat Vay, olay yerinde hayatını kaybetti. Olayda aralarında damadın da bulunduğu 3`ü ağır 7 kişi de yaralandı. Olayın ardından bölgeye çok sayıda ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. 

Atatürk Devlet Hastanesi ve Balıkesir Devlet Hastanesi`ne sevk edilen yaralılar tedavi altına alındı. Yaralıların isimlerinin Fatma Uydaş, Aliye Vay ve damat Aytekin Vay olduğu öğrenildi. Damat Aytekin Vay`ın durumunun ağır olduğu belirtildi.

Polis, zanlı Fatih Mehmet Ç.`yi gözaltına alırken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Gelin tarafının Balıkesir merkeze bağlı Dereçiftlik köyünden oldukları öğrenilirken, damadın ise Aydın`dan geldiği belirtildi. Şoförlük yapan Fatih Mehmet Ç.`nin psikolojik sorunlarının olduğu ve daha önce tedavi gördüğü öğrenildi. 

CİHAN



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false