Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Kırcı: Memlekete hizmetin cinsi olmaz

Kırcı: Memlekete hizmetin cinsi olmaz

Kırcı, partisinin kadın kolları kongresinde konuştu

AK Parti Balıkesir İl Kadın Kolları Kongresi yapıldı.
Kongre sonucunda Belgin Uygur yeniden seçilerek güven tazeledi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Hamza Dağ´ın da katıldığı kongrede konuşan AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, önümüzdeki dönemde Balıkesir´in Meclis´te en az 2 kadın Milletvekili ile temsil edilmesinin zamanının geldiğini dile getirdi.
Türk kadınının evinde anne; işinde pilot, asker, doktor, hukukçu, sanatçı, kaymakam, milletvekili olduğunu söyleyen Kırcı, ?Kadınlarımız yeri geldi mi vatan savunmasını da yapar, toprağını çiğnetmez. Türkan Türkmen Tekin, üzerine sürülen bir tankın altında kalarak şehit oldu. Safiye Bayat, Boğaziçi Köprüsü´nde darbecilere korkusuzca meydan okudu. Köprüyü tutan darbecilerin karşısına tek başına çıktı. Kadınlarımız, Genelkurmay´ın önünde, Gölbaşı´nda, köprüde, havalimanında her yerdeydiler. Direksiyonuna geçtiği kamyonla Taksim´e vatandaşları taşıyan Şerife Boz´u nasıl unutabiliriz. Ülkemize yönelik tehditler 15 Temmuz´da bitmedi, bu kez sınır ötesindeki hain terörle mücadele ediyoruz. Biz seçimlerde milletimizden ülkemizin bekasını korumanın yetkisini aldık. Bu topraklarda ameliyata müsaade etmeyiz. Operasyona giden askerlerimize ?Ayaklarına taş değmesin? diyen Yörük Ana gibi nice kadınımızın duasını arkasına alan ordumuz inşallah tez zamanda zafere ulaşacak? dedi.
Kırcı, AKP Bandırma Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Toplantısında
İl Kadın Kolları Kongresi´nin ardından Bandırma İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Toplantısı´na katılan Kırcı, AK Parti Bandırma İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cevat Yavuz ve yönetimine yapacakları çalışmalarda başarılar diledi.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli