Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Kırcı, referandum sonucunu zafer olarak niteledi

Kırcı, referandum sonucunu zafer olarak niteledi

AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, halk oylamasıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Oyunu mezun olduğu Bandırma Ali Fahri İşeri İlköğretim Okulunda kullanan Kırcı, Çınarlı, Levent ve Günaydın Mahallelerindeki okullarda sandık görevlileri ile bir araya gelerek, oy kullanma sürecini bizzat yerinde takip etti.
Ardından partisinin İlçe Başkanlığına geçerek teşkilat ile birlikte seçim sonuçlarını takip eden Kırcı, sonuçların açıklanmasıyla birlikte partililer ve hemşerileriyle birlikte Bandırma sokaklarında konvoy yaparak sonucu kutladı.
Sandık başına giderek vatandaşlık görevini yapan yeni ve güçlü Türkiye için oy kullanan yüce millete teşekkür eden Kırcı, 16 Nisan´da milletin sandıkta çok güzel bir cevap vererek, demokrasiden yana tavır aldığını söyledi.
Kırcı, konuşmasını şöyle sürdürdü: ?Teşkilatlarımız hakikaten büyük bir fedakarlık ve özveriyle çalıştı. Bizler tüm ilçelerde kapı kapı insanlara ulaşmaya çalıştık ve yeni sistemi anlattık. 9 ilçemiz ?evet´, 11 ilçemiz de ?hayır´ diyerek tercihte bulunmuştur. İl genelinde 1 Kasım seçimleri oy oranımızı koruduk ama elbette yeterli değil. Ancak sandığa giden seçmenlerimize, bizden desteklerini, dualarını esirgemeyen Balıkesirli hemşerilerime gönülden teşekkür ederim.?
Haber Merkezi



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu