Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Kırcı´dan, Hayırsever Burhanettin Soydan´a ziyaret

Kırcı´dan, Hayırsever Burhanettin Soydan´a ziyaret

Mehmet ve Zatiye Soydan Sosyal Yardım Vakfı tarafından Erdek´e 100 odalı huzurevi yapılacak.

Mehmet ve Zatiye Soydan Sosyal Yardım Vakfı tarafından Erdek´e 100 odalı huzurevi yapılacak.
AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, Mehmet ve Zatiye Soydan Sosyal Yardım Vakfı tarafından Erdek ilçesinde 100 odalı huzurevi yapılacağını öğrenmesini takiben Vakfın Kurucu Başkanı Burhanettin Soydan´a teşekkür ziyaretinde bulunmak üzere Erdek´teki konutunda ziyaret etti.
Milletvekili Kırcı´nın, hayırsever Burhanettin Soydan´a gerçekleştirdiği ziyarete; Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı Balıkesir İl Müdürü Ahmet Çakar, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan ve Mehmet ve Zatiye Soydan Sosyal Yardım Vakfı Genel Sekreteri Burhan Burtan eşlik etti.
Erdek´in hayırsever işadamı Burhanettin Soydan´la bir araya gelen Milletvekili Kırcı, Erdek´e yaptıracağı huzurevi için teşekkür etti.
Erdek´in hayırsever işadamlarından Burhanettin Soydan´ın babası Mehmet ve annesi Zatiye Soydan adına kurduğu vakfın genel sekreteri Erdek 1 No´lu Aile Hekimliği Sorumlu Hekimi Burhan Burtan, ?Mehmet ve Zatiye Soydan Sosyal Yardım Vakfı´nın ilk hedefi, Erdek´e bir huzurevi kazandırmaktır. 

Birer kişilik 100 odalı olarak gerçekleştirilecek bu huzurevinin aynı zamanda bir bakımevi durumunda yatalak hastalara da hizmet vermesini sağlamak istiyoruz. Huzurevi, Erdek-Ocaklar yolunun üçüncü kilometresinde, ?Kanlı Tarla´ veya ?Kabak Tarla´ diye anılan ve Burhanettin Soydan tarafından vakfa bağışlanan 22 dönümlük alana yapılacak. Bu konuda, Balıkesir´deki Vakıflar Bölge Müdürlüğü´nden yetki belgesini aldık. Huzurevini 2 yıl içinde tamamlayarak hizmete almayı planlıyoruz? dedi.
Vakfın diğer hizmetlerinden de bilgi veren Doktor Burtan, Mehmet ve Zatiye Soydan Sosyal Yardım Vakfı´nın amaçları arasında öğrencilere burs vermek, kreş ve benzeri kurumlar açmak bulunduğunu sözlerine ekledi.
Haber : Tuncay Ertan



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false