Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Kırcı´nın gündemi 17 Eylül Üniversitesi var

Kırcı´nın gündemi 17 Eylül Üniversitesi var

AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, 17 Eylül Üniversitesi için Bakan Ağbal ile görüştü

AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, 17 Eylül Üniversitesi için Bakan Ağbal ile görüştü
AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir ile birlikte Ankara´da Bakanlıklar nezdinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.
Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir ve Üniversite Genel Sekreteri İbrahim Ethem Arıoğlu ile birlikte Maliye Bakanı Naci Ağbal´ı makamında ziyaret eden Sema Kırcı, 17 Eylül Üniversitesi olmak üzere ilçelerde kurulmuş olan diğer üniversitelerin sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.
Kırcı, ziyaret sonunda şu açıklamayı yaptı: ?Halen doktora çalışmalarını sürdüren bir öğrenci olarak Bandırma´da üniversitemizin gelişmesi için gereken çalışmaları büyük bir titizlikle gerçekleştirmeye çalışıyoruz, Bu noktada Bandırma 17 Eylül Üniversitesinde yapılacak yatırımlar başta olmak üzere tüm çalışmaları gerek ilçemizde gerekse Ankara´da dikkatle takip ediyoruz. Bandırma, konumu itibari ile sanayi ve üniversite işbirliğinin önemli sonuçlar ortaya çıkarabileceği bir potansiyele sahip, gelecekte daha büyük bir sanayi ve ticaret merkezi haline gelecek olan Bandırma´da üniversite´nin stratejik bir yeri bulunuyor. Biz bunun bilinci ile bu noktada yapılacak çalışmaları takip ediyoruz. Üniversitemiz öğrenci kapasitesi ve uzman personeli ile Bandırma ve çevre ilçelere de önemli kazanımlar sağlayacaktır." dedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli