Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Kırgöz Mustafa; bende muhtar adayıyım

Kırgöz Mustafa; bende muhtar adayıyım

"Makam ve Unvan İçin Değil, Hizmet Getirmek İçin Geliyorum"

Erdek´in Alaattin Mahallesi´ne talip muhtar adayı Mustafa Kırgöz, neden aday olduğunu anlattı.
Alaattin Mahallesi Muhtar adayı Mustafa Kırgöz "Yönetime Seçil Hizmet Bekle" anlayışını değil, "Çalış Hizmet Getir" anlayışını benimsediği için aday olduğunu söyledi.
Erdek Mayın Filo Komutanlığı´ndan 2008 yılında emekli olan Kırgöz, Alaattin Mahallesi Muhtarı Doğan İşler´in vefatı nedeniyle boşalan Alaattin Mahallesi muhtarlığı için 5 Haziran Pazar günü yapılacak olan ara seçimde seçildiği takdirde, bütün yapacağı işlerde halkın çıkarlarını gözeteceğini, yapılacak tüm işleri mahalle halkıyla hep beraber yapmak istediğini belirtti.
25 Yıldır Alaattin Mahallesinde ikamet ettiğini hatırlatan Mustafa Kırgöz, Alaattin Mahallesinin muhtarı olarak mahalleyi her platform da temsil etmek istediğini dile getirdi.
Bunun için mahalle halkından birlik ve beraberlik için kendisine destek isteyen Kırgöz, "Makam ve Unvan İçin Değil, Hizmet Getirmek İçin Geliyorum" sloganıyla yola çıktığını açıkladı.
Alaattin Mahallesi´nde bütünleştirici olma sözü veren Kırgöz, mahallesi için hizmet düşüncesi ve projesi olan genç, yaşlı, kadın, erkek demeden herkesin istek, öneri ve söylemlerini dikkate alarak hareket edeceğini ifade etti.
Yapılacak olan ara seçimlerin, ilçemize ve mahallemize hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Mustafa Kırgöz, muhtarlık ofisinin aynı yerinde daima açık olarak hizmet etmeye devam edeceğini kaydedip, mahalle sakinlerine ve Erdek halkına sevgi ve saygılarını sundu.
1 Nisan 1961 doğumlu olan Mustafa Kırgöz evli ve 2 çocuk babası.
Haber : Taygun Ertan



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli