Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Kış mevsiminde alınacak trafik tedbirleri değerlendirildi

Kış mevsiminde alınacak trafik tedbirleri değerlendirildi

Yaklaşan kış mevsiminde, mevsim şartlarının ağır geçmesi ihtimali göz önüne alınarak İl genelindeki karayollarında alınacak tedbirlerin görüşülmesi, eksiklik ve ihtiyaç hissedilen konularda gerekli koordinasyonun sağlanması amacıy

Yaklaşan kış mevsiminde, mevsim şartlarının ağır geçmesi ihtimali göz önüne alınarak İl genelindeki karayollarında alınacak tedbirlerin görüşülmesi, eksiklik ve ihtiyaç hissedilen konularda gerekli koordinasyonun sağlanması amacıyla kış tedbirlerinin ele alındığı toplantı gerçekleştirildi.  
Balıkesir Vali Vekili Şükrü Kara başkanlığında Balıkesir Öğretmen Evi’nde yapılan toplantıda, kar yağışının yoğun olması durumunda kapanma yaşanabilecek yollarda alınacak tedbirler hakkında sunumlarla bilgi verildi. Vatandaşa kış lastiği kullanımının önemi hakkında bilgilendirme yapılmasının gerekliliği belirtildi. 
Denetim ve kontrollerin üst seviyede olması gerektiğini söyleyen Vali Vekili Şükrü Kara, kış aylarında yaşanacak olumsuz hava şartlarına karşı alınacak tedbirlerin önemine değindi. Vatandaşın sağlıklı ve huzurlu bir kış mevsimi geçirmesi için kurumların koordinasyon içerisinde çalışmalarını yürütmeleri talimatı verdi. 
Toplantıda trafik güvenliğinin sağlanmasından, kolluk kuvvetlerinin emniyet tedbirleri almasına, sağlık ve eğitim hizmetlerinin aksatılmamasından ana arterlerin açık kalmasına kadar birçok konuda değerlendirmelerde bulunuldu. 
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli