Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Kitapseverlerin uğrak yeri Erdek´teki Ekin Kitabevi

Kitapseverlerin uğrak yeri Erdek´teki Ekin Kitabevi

Erdek´te, 2004 yılından bu yana, yaz aylarında hizmet veren Ekin Kitabevi, Erdekliler ve ilçeye gelen konukların ilgisini çekiyor.

Yalı Mahallesi, Neyyire Sıtkı Caddesi´nde, cumhuriyet alanında, çay bahçelerinin önünde bulunan kitabevinin sahibi Hasan Kara, Erdekliler ve ilçeye gelenlerin, kitaplara gösterdikleri genel ilginin memnuniyet verici bir düzeyde bulunduğuna işaret ederken şunları söyledi:
?Son dönemlerde, genellikle kampanyalı tatil kitapları ilgi görüyor. Bu arada, çok satılan kitaplar arasında, Elif Şafak´ın son kitabı ?Havva´nın Üç Kızı´, Soner Yalçın´ın ?Galat-ı Meşhur´, ?Celile´, ?Muazzam Muazzez´, ?Senden Sonra Ben´ ve ?OZ´u sayabilirim. Bir de ilginç bir olaydan söz edeyim. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından AKP´liler, Fethullah Gülen´i ve cemaati anlatan kitaplara yöneldiler. Sanıyorum, Gülen´in kim olduğunu, devlet içinde nasıl yapılandığını öğrenmek istiyorlar.?
13 yıldan bu yana okur memnuniyetine özen gösterdiğini, kitabevinde her çeşit ve zengin kitapların yer aldığını vurgulayan Kara, ?Okurumuzun istediği kitap elimizde olmasa bile ilgili yayınevinden getirterek, en geç 1,5 günde okurumuza teslim ediyoruz. İşyerimize her gün kargoyla teslimat yapılıyor? dedi.
Zaman zaman kitap imza günleri de düzenlediklerini belirten Kara, kitabevine gösterdikleri ilgi nedeniyle vatandaşlara teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.
Haber : Önder Balıkçı

/resimler/2016-7/25/1733345824121.jpg



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli