Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Kız arkadaşının ananesi tarafından öldürüldü

Kız arkadaşının ananesi tarafından öldürüldü

Bursada kuaförlük yapan Aykut Gültekin isimli genç, kız arkadaşının anneannesi tarafından tek bıçak darbesiyle hayatını kaybetti.

Bursa`da kuaförlük yapan Aykut Gültekin isimli genç, kız arkadaşının anneannesi tarafından tek bıçak darbesiyle hayatını kaybetti.
Bursa`da yaşayan H.A. (64) 16 yaşındaki torunu N.K.`yi kaçırıp polisin devreye girmesi sonucu kendilerine teslim eden 22 yaşındaki Kuaför Aykut Gültekin`i evinin önünde çıkan tartışmada bıçaklayarak öldürdü.
Bursa Anadolu Sağlık Lisesi 11. sınıfa giden N.K., henüz bir yaşında iken babasından boşanan annesi ile birlikte, anneannesi H.A`nın Merkez Yıldırım ilçesi Zümrütevler Mahallesi`ndeki evinde yaşıyordu. N.K. bir süre önce gittiği kuaförde çalışan Aykut Gültekin ile önce arkadaş sonra sevgili oldu.
Bursa`dan kaçan gençler Erdek`te yakalandı
N.K`nin ilişkisine anneannesi H.A. ve annesi Fikriye Özkan`ın karşı çıkması sonucu Aykut Gültekin ile birlikte Erdek`e kaçtı. Burada 1 gün kalan N.K. yaşı küçük olduğu için annesi ve anneannesinin şikayeti üzerine polis tarafından yakalanıp Bursa`daki ailesine teslim edildi. Adliyeye çıkartılan Aykut Gültekin ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Edinilen bilgiye göre; Aykut Gültekin geçtiğimiz akşam saat 20.00 sıralarında, N.K. ile konuşmak için evine gidip, kapıyı açan Fikriye Özkan ile tartışmaya başladı. Bu sırada gürültüyü duyunca mutfaktaki ekmek bıçağını alıp dışarı çıkan anneanne H.A., Aykut Gültekin`i gitmesi için uyardı. Gültekin, göğsünü açarak, İstersen gel vur beni öldür diye bağırdı. Bunun üzerine sinirlenen H.A. Gültekin`i kalbinden tek bıçak darbesi ile yaraladı. Ağır yaralanan Gültekin yaşamını yitirdi.
Cinayeti haber alan polis ekipleri Hanife Akman`ı gözaltına aldı. Akman verdiği ifadesinde, torunum annesinin babasından ayrılmasından sonra küçük yaştan itibaren yanımda kalıyordu çok sıkıntılar çektik. Kocasından üçüncü evliliğini yapan ve mutsuz olunca kocasından ayrılıp yanıma gelen kızım Fikriye Özkan`da en az bizim kadar zorluklar yaşadı. Kuaförlük yapan Aykut Gültekin, kızımın aklını çeldi. Yaşı küçük olduğu için onu kandırdı sonra kaçırdı. Bizde polise haber verdik. Sonunda torunum bana iade edildi. Olay akşamı utanmadan eve gelip bizimle tartıştı. Ayrılırken, çöp konteynırına vurup meydan okuması zoruna gidince ne yaptığımı bilmiyorum" açıklamasında bulundu.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli