Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Kız Meslek Lisesinden anlamlı kermes

Kız Meslek Lisesinden anlamlı kermes

Erdekte 2009-2010 eğitim-öğretim döneminin sonuna gelindiğinde, Erdek Kız Teknik Meslek Lisesi Okul Aile Birliği tarafından okul ihtiyaçlarının giderilmesine katkı sunulması amacıyla kermes düzenlendi.

Erdek`te 2009-2010 eğitim-öğretim döneminin sonuna gelindiğinde, Erdek Kız Teknik Meslek Lisesi Okul Aile Birliği tarafından okul ihtiyaçlarının giderilmesine katkı sunulması amacıyla kermes düzenlendi.
Erdek Cumhuriyet Meydanında çay bahçeleri önüne kurulan kermes halktan büyük ilgi gördü. Her yıl olduğu gibi bu yılda kermes düzenlediklerini belirten Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Berrin Çağlar, Erdek Kız Teknik Meslek Lisesi`nde çeşitli branşlar da üst düzeyde eğitim öğretim verildiğini söyledi. Başta okul müdürü olmak üzere tüm yönetim kadrosu ve öğretmenlere, öğrencilere verdikleri hizmetten dolayı teşekkür ettiğini kaydeden Çağlar, kermeste öğrenci ve velilerce hazırlanan ağız tatlandırıcı yöresel yiyeceklerin satışa sunulup, elde edilen gelirle okul ihtiyaçlarının giderilmesinin amaçlandığını belirtip, kermesin düzenlenmesine katkı sunan tüm öğrenci ve velilere teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı