Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Kız öğrencileri taciz eden imam tutuklandı

Kız öğrencileri taciz eden imam tutuklandı

Marmara İlçesi’nde meydana gelen taciz olayı, soruşturma kapsamında imamın tutuklanması ile noktalandı.

Marmara İlçesi’nde meydana gelen taciz olayı, soruşturma kapsamında imamın tutuklanması ile noktalandı. 
Edinilen bilgiye göre; Marmara ilçesinde kırsal bir mahalle imamı olan S.K.A. 10 yıldır imamlığını yaptığı kırsal mahalle camiinde, kuran dersi verdiği kız öğrencilere tacizde bulunduğu iddiası ile açılan soruşturma sonucu hakkında verilen tutuklama kararının ardından Bandırma Cezaevine sevk edildi. 
Olay Korana virüs kapsamında okulların bir eğitim dönemi kapalı kalması ardından 2021-2022 eğitim öğretin dönemi ile açılması ve derslerin başlaması ile ortaya çıktı. 
Taşımalı eğitim için Kırsal mahallelerinden Marmara İlçesi’ne gelen öğrencilerine ders veren öğretmenleri, yaşanan taciz olumsuzluklarına karşı nasıl davranmaları gerektiği noktasında yaptığı uyarı ve bu anlamda varsa yaşanılan anılarını yazmalarını istediği öğrencilerinden, yazı kağıtlarını toplayıp, okuduğunda korkunç gerçek ortaya çıktı. Olayın Cumhuriyet Savcılığı’na intikali sonrası başlatılan soruşturmanın ardından İmam S.K.A tutuklanarak cezaevine kapatılırken, taciz iddiasının mağdurları dün Bandırma’ya getirilerek Psikolog nezaretinde ifadeleri alındı. 
Taciz olayının sanığı kırsal mahalle imamı, savunmasında iddiaların asılsız olduğunu, söz konusu ailenin cami avlusunda bulunan zeytinleri toplamak istemelerine mani olduğu için böyle bir iddiaya kurban olduğunu açıkladığı kaydedildi. 
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: öğrencileri taciz tutuklandı
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli