Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Kızıksaspor Hasanbeyi tek golle geçti

Kızıksaspor Hasanbeyi tek golle geçti

Kızıksaspor: 1 Hasanbeyspor: 0

Manyas İlçe Stadında gergin ber atmosferde başlayan maçta olası çıkması muhtemel olaylar nedeniyle Balıkesir´den takviye çevik kuvvet ekibi gelirken maç öncesi seremonide Kızıksaspor´lu oyuncular Hasanbeyspor´lu oyuncularla ellerini uzatmayarak tokalaşmadılar.
Maçın tek golünü 15.dakikada Kızıksaspor´lu Bilal kaydetti.
Maçın bitiş düdüğü ile birlikte sahanın dışında Kızıksaspor´lu oyunculardan bazıları Hasanbeyspor´lu futbolculara saldırdı. Polis eşliğinde soyunma odalarına kaçmaya çalışan Hasanbeyspor´lu bazı oyuncular dövülürken, çevik kuvvet ekibi biber gazı sıkarak olayları önlemeye çalıştı.
Hasanbeyspor´un soyunma odasının camları dışarıdan atılan taşlarla kırılırken, olayların yatışması için emniyet güçleri ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kudret Egen, Manyasspor Başkanı Tuncay Erdem ve Kızıksaspor Başkanı Hüseyin Biçer yoğun gayret gösterdi.
Saha dışında toplanan taraftarların da saldırısı üzerine emniyet güçleri olayları güçlükle önlerken, stattan önce Kızıksaspor dışarı çıkarıldı, sonrasında ise gerekli güvenlik önlemi sağlandıktan sonra Hasanbeyspor´lu oyuncular araçlarına binerek polis eşliğinde ilçeden ayrıldı. Haber : Süleyman Özaydın



  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false