Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Kızılay Kadınları´ndan 8 Mart etkinliği

Kızılay Kadınları´ndan 8 Mart etkinliği

Kızılay Kadınları, yüreğinde farklı hüzünleri taşıyan kadınları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü´nde gülümsetti.

Kızılay Kadınları, yüreğinde farklı hüzünleri taşıyan kadınları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü´nde gülümsetti.
Türk Kızılayı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü´nü çeşitli etkinliklerle kutladı.
Kızılay Balıkesir Merkez Şubesi Kadın Kolları 8 Mart kutlamalarına Balıkesir Valisi Hasan Şıldak´ın eşi Fatmanur Şıldak´ı ziyaret ederek başladı.
Şıldak´ı makamında ziyaret eden Kızılay Kadınları, uygulamakta oldukları projeleri anlatma, pandemi etkilerini azaltmak amacıyla planladıkları projeleri sunma imkanı buldular.
Kızılay Kadınları ?Vatan Sağ olsun? diye bağrına taş basan şehit annelerini ve şehit eşlerinin Kadınlar Günü´nü kutlayarak Kızılay fincan takımı, kahve ve kolonya hediye ettiler.
Şehit Turgut Solak´ın eşi Aynur Solak ve Şehit Gökhan Bakır´ın eşi Yeşim Bakır çalıştıkları kurumda ziyaret edilirken, Şehit Osman Köseoğlu´nun eşi Emine Köseoğlu, Şehit Süleyman Ordu´nun eşi Halime Ordu ve Şehit Hasan Talay´ın annesi Semanur Talay evlerinde ziyaret edildi.
Yetim annelerini de unutmayan Kızılay Kadınları kapı kapı dolaşarak ihtiyaçlı kadınların Kadınlar Günü´nü çeşitli hediyelerle ve karanfillerle kutlayıp, ihtiyaçlarını giderdiler.
Hanımeli Pazarında el emeği ile üretim yapan emekçi kadınlarında gününü kutlayan Kızılaycılar, Hanımeli Pazarı esnafına kahve dağıtımı yaptı.



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli