Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Kızılay TIR’ı Erdek'te kan topladı

Kızılay TIR’ı Erdek

Kızılay Kan Toplama TIR’ı, Erdek'te kan bağışlarını kabul etti.

Kızılay Kan Toplama TIR’ı, Erdek'te kan bağışlarını kabul etti.  
Cumhuriyet Meydanı’na konuşlandırılan kan bağışı TIR'ına vatandaşlar ilgi gösterdi. 
Kan bağışı kampanyalarına vatandaşların ilgi göstermesi gerektiğini dile getiren Kızılay Derneği Erdek Şubesi Başkanı Mustafa Kırgöz “Kan bağışını kabul eden Kızılay’a ait mobil aracımız bir gün süre ile Erdek'te konuşlandırıldı. Doktorlarımız nezaretinde kan bağışı alımlarını gerçekleştiriyoruz.  Kan her zaman ihtiyaçtır. Türk Kızılayı hem kan ihtiyacı ve hem de diğer sosyal sorumluluk projeleri kapsamında önde gelen bir kurumdur. Vatandaşlarımızın bizleri her zaman desteklemelerini istiyoruz ve bekliyoruz.” dedi. 
Kan vermenin sosyal bir sorumluluk olduğuna dikkat çeken Kırgöz “Aslında kan acil değil sürekli bir ihtiyaçtır. Sağlıklı herkesin kan bağışında bulunması gerekir. Verilecek her ünite kan bir hayat demektir. Tüm vatandaşlarımıza tavsiyem kan bağışında bulunmalarıdır. Halkımıza verdikleri gönüllü kan bağışı desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
Erdek'te 36 ünite kan toplanırken, Erdek Meslek Yüksek Okulu'nda öğretim görevlisi olan bir bağışçıya ise düzenli olarak kan bağışında bulunduğu için bronz madalya takdim edildi. Haber: Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Kızılay Erdek' topladı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı