Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Kızlar Banvitle Okula

Kızlar Banvitle Okula

Projesine KSS Derneğinden iki ayrı ödül

Kadir Has Üniversitesi`nde 5`incisi düzenlenen Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk (KSS) Pazaryeri Etkinliği`nde,  Banvit`in "Kızlar Banvit`le Okula" projesi, iki ayrı ödül aldı. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Bandırma Şubesi ve Banvit işbirliği ile 2007 yılında, okula gidemeyen kız çocuklarına destek vermek amacıyla başlatılan "Kızlar Banvit`le Okula" projesi, `Stratejik Hayırseverlik Ödülü`nün sahibi oldu. 
Ayrıca "Kızlar Banvit`le Okula" projesi Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği Başkanı ve CSR Europe Yönetim Kurulu ÜyesiSerdar Dinler, CSR Europe Genel DirektörüStefan Crets, Ukrayna Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği BaşkanıMaryna Saprykina ve İsveç Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği BaşkanıMarianne Bogle`den oluşan jüri tarafından, `Jüri 3`üncülük Ödüllü`ne de lâyık görüldü.
Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği "Geleceğin Şirketleri" vizyonuyla düzenlediği bu etkinlik ile kamunun, şirketlerin, STK`ların ve akademik dünyanın birbirleri ile yakın ilişki içinde çalışmalarını sağlamayı ve Kurumsal Sosyal Sorumluluk (KSS) alanında sağladığı gelişimi daha da hızlandırmayı hedefliyor.
Banvit, "Kızlar Banvit`le Okula" projesi ve bu proje kapsamında gerçekleştirdiğiuygulamalar ile 2013 yılı Nisan ayında da Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği ve Avrupa Komisyonu desteği, CSR Europe ve Business in the Community liderliğinde yürütülen Avrupa Kurumsal Sosyal Sorumluluk Programı kapsamında ilköğretim alanında eğitime sağladığı katkılarla "Kaynak Kullanımı Kategorisi" dalında 2.`lik ödülüne lâyık görülmüştü.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı