Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Klasik otoların katıldığı ralli Ayvalık´tan başladı

Klasik otoların katıldığı ralli Ayvalık´tan başladı

Klasik Otomobil Kulübü, Cumhuriyet´in 95. Yıldönümü nedeniyle Ayvalık´ta ?Cumhuriyet Rallisi´ düzenledi.

63 klasik otomobilin katılımıyla düzenlenen 350 kilometrelik 14 özel parkuru içeren "Cumhuriyet Rallisi" Ayvalık´ın Sarımsaklı Plajında bir otelin önünden başladı.
Klasik Otomobil Kulübü Başkanı Durgut Berberoğlu, ilk etabını Ören-Akçay arasında belirledikleri rallinin Bergama etabıyla sona ereceğini açıkladı.
Ralli startı Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer tarafından verilirken, bu güzel etkinliğin Ayvalık´ta düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Stardın ardından gazetecilere kısa bir değerlendirme yapan Gençer, "Ayvalık her şekilde bir cazibe merkezi. Bu tip etkinliklerin ilçemizde gerçekleşmesinden mutluyuz. Bu yüzden de kulübün tüm yöneticileriyle, katılımcılarına çok teşekkür ediyorum. Ayvalık´a renk kattılar. Cumhuriyet Bayramı´nda da ilçemizde resmi bir geçiş yapacaklar. Bu yarışmada hızlı gitmek önemli değil, önemli olan kendilerine tanınan zaman içerisinde finiş noktasında olabilmek. Türkiye Cumhuriyeti´nin 95. kuruluş yıldönümüne ait böylesi bir şampiyonanın stardını vermek beni de son derece gururlandırdı.? diye konuştu.
Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli