Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Koca Avşar Mesire Alanı yenilenecek

Koca Avşar Mesire Alanı yenilenecek

Karesi Belediyesi, kırsal Koca Avşar Mahallesi´ne hizmetlerini arttırarak devam ediyor. Mahalledeki mesire alanı için Büyükşehir ile birlikte ortak bir çalışmaya hazırlandıklarını söyleyen Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, 2021 yılında alanın düzenle

Karesi Belediyesi, kırsal Koca Avşar Mahallesi´ne hizmetlerini arttırarak devam ediyor.
Mahalledeki mesire alanı için Büyükşehir ile birlikte ortak bir çalışmaya hazırlandıklarını söyleyen Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, 2021 yılında alanın düzenleneceğini bildirdi.
Karesi Belediyesi tarafından özellikle eskiden belde olan ve Büyükşehir Yasası ile mahalleye dönen bölgelerde daha kapsamlı çalışmalar yapılıyor.
Koca Avşar mesire alanıyla ilgili çalışma hazırlığı içinde olduklarını ifade eden Başkan Orkan, ?Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile konuştuk. Önümüzdeki yıl Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte Koca Avşar mesire alanını yakışır bir şekilde düzenleyip, halkımızın hizmetine sunmayı düşünüyoruz. Koca Avşar´ın mesire alanı güzel, kullanımı rahat. İnsanların bilhassa hafta sonlarında yoğun olarak geldikleri bir yer. Mesire alanının projesi de 2021 yılında gerçekleştirilecek.? dedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı