Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Koca Seyit’in memleketine iktidardan dev yatırım

Koca Seyit’in memleketine iktidardan dev yatırım

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, Havran Kaymakamı Enver Özderin ve partisinin teşkilat mensuplarıyla Havran ilçesinde yapımı devam eden Millet Bahçesi’ni ve sulama altyapı pro

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, Havran Kaymakamı Enver Özderin ve partisinin teşkilat mensuplarıyla Havran ilçesinde yapımı devam eden Millet Bahçesi’ni ve sulama altyapı projesine başlanan Havran Ovası’nı yerinde inceledi. 
Havran Millet Bahçesi’nin son durumunu yerinde inceleyen ve yetkililerden bilgi alan Milletvekili Canbey, ağaçlandırma politikalarının önemine vurgu yaparken, Millet Bahçeleri ile kişi başına düşen yeşil alan miktarının da arttığını söyledi. 
Körfezin şirin ve güzel ilçelerinden biri olan Havran’ın her şeyin en iyisini, en güzelini hak ettiğini ifade eden Milletvekili Canbey “Koca Seyit'in memleketine, onun adını taşıyan bir millet bahçesi yapmak için kolları sıvamıştık. En kısa zamanda 1200 m2 inşaat alanına sahip, sosyal donatılar ile 114 bin m2 alanda kurulacak, yeşille kucaklaşan, temiz ve ferah bir millet bahçesine kavuşmuş olacağız. Yediden yetmişe herkesin nefes alacağı, insanımızın doğa ile buluşup, keyifli vakit geçireceği millet bahçemizi en kısa zamanda tamamlayarak, hemşerilerimizin hizmetine sunacağız.” dedi. 
Sulama altyapı projesine başlanılan Havran Ovasında da incelemelerde bulunan Canbey “Üretilen çeşit çeşit tarım ürünleri ile 'Türkiye'yi doyuran Şehir' dediğimiz Balıkesir'imizin verimli topraklarını suyla buluşturmaya devam ediyoruz. Bu bağlamda Havran Ovamızın sulama projesini başından sonuna takip etmiştik. Şimdi projeyi yerinde inceleyerek, en kısa sürede tamamlanması için mücadele veriyoruz.” diye konuştu. Haber Merkezi



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı