Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Kocamandan Bütünşehir değerlendirmesi Dilerim, endişelerimiz yersiz çıkar

Kocamandan Bütünşehir değerlendirmesi Dilerim, endişelerimiz yersiz çıkar

Bandırma Ticaret Odası Başkanı Osman Kocaman, Balıkesirin Bütünşehir kapsamına alınmasını değerlendirirken, Dilerim, endişelerimiz yersiz çıkar dedi.

Bandırma Ticaret Odası Başkanı Osman Kocaman, Balıkesir`in Bütünşehir kapsamına alınmasını değerlendirirken, "Dilerim, endişelerimiz yersiz çıkar" dedi.
Balıkesir`in Büyükşehir olmasına karşı çıkmadıklarını, ancak il sınırlarına dayalı Bütünleşik Şehir olmasını doğru bulmadıklarını, yasanın çıkmasından önce çeşitli toplantı ve platformlarda dile getirdiklerini vurgulayan Kocaman, şunları söyledi:
"Artık yapılacak bir şey yok. Meclisin iradesine saygılıyız. Dilerim, bu konuda daha önceden dile getirdiğimiz endişelerimiz yersiz çıkar. Bundan sonra Balıkesir`e gelecek kaynakların, merkeziyetçi yapıdan uzak şekilde, samimiyet ve hakkaniyetle dağıtılmasını bekleyeceğiz. Tabii ki, bu konuda Bandırma kamuoyunun ikna edilmeye ihtiyacı var. Ancak şurası da bir gerçektir ki, Balıkesir`in Bütünleşik Şehir kapsamına alınmasıyla Bandırma`nın il beklentisi büyük darbe almıştır."
Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu