Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Koç´tan memnun değil

Koç´tan memnun değil

Erdek Belediye Başkan Yardımcısı Ay: ?Keşke Fenerbahçe´nin başında Aziz Yıldırım kalsaydı?

Erdek Belediye Başkan Yardımcısı Hulusi Ay, ?Bir Galatasaraylı olarak Ali Koç´un Fenerbahçe Kulübü başkanlığına seçilmesini istemezdim. Keşke Fenerbahçe´nin başında Aziz Yıldırım kalsaydı? dedi.
Ali Koç´un çok deneyimli bir yönetici olduğuna dikkati çeken Ay, şu değerlendirmede bulundu:
?Aziz Yıldırım, kulübü yıllardır astığı astık, kestiği kestik tek adam olarak yönetiyordu. Ali Koç´un ise kulübe profesyonel yönetimi getirerek ekip çalışmasıyla hareket edeceğini görüyoruz. Zaten bunun en tipik örneğini kongrede, yönetim kurulunda yer alacak kişileri en alttan, üst düzeye kadar tanıtarak gösterdi. Ali Koç´un, insana ve ekip çalışmasına önem veren bir yapısı var.?
Aziz Yıldırım döneminde Galatasaray´ın çok sayıda kupa kazandığına işaret eden Ay, ?Bunları düşündüğümüzde, sarı-kırmızılı renklere gönül veren bir kişi olarak Fenerbahçe´nin başında Aziz Yıldırım´ın kalmasını tercih ederdim? diye konuştu.
Galatasaray´ın, sona eren 2017-2018 sezonunda Süper Lig şampiyonluğuna ulaşmasını da değerlendiren Erdek Belediye Başkan Yardımcısı Ay, şunları söyledi:
?Aslında en zayıf kulübe, Galatasaray´daydı. Kadro derinliğimiz yoktu. Takımın başında önce Ugor Tugor vardı. Neyse ki daha sonra takımın başına Fatih Terim geldi. En büyük şansımız da bu oldu. Terim, Tudor´un kadroya bile almadığı oyunculardan çok büyük ölçüde yararlanmayı bildi. Böylece de takımımızı mutlu sona ulaştırmayı başardı.? Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: memnun değil
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli