Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Koman, AK Parti´den Manyas´ta belediye başkan aday adayı oldu

Koman, AK Parti´den Manyas´ta belediye başkan aday adayı oldu

AK Parti Manyas İlçe eski Başkanı İbrahim Koman, Manyas Belediye Başkan aday adaylığını düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı.

AK Parti Manyas İlçe eski Başkanı İbrahim Koman, Manyas Belediye Başkan aday adaylığını düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı.
AK Parti Manyas İlçe Başkanlığı görevinden geçtiğimiz günlerde istifa ederek belediye başkanlığı için aday adaylık başvurusunda bulunan İbrahim Koman, başkanlık aday adaylığını mitingi aratmayan bir toplantı ile açıkladı.
Manyas Cumhuriyet Meydan´ın da kalabalık bir topluluk önünde aday adaylığı açıklamasını yapan Koman´a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Parti binasında yapılması planlanan aday adaylığı açıklaması partililerin ve vatandaşların yoğun ilgisi nedeniyle Cumhuriyet Meydanına alındı.
Meydana kurulan kürsüye davet edilerek vatandaşlara hitap eden İbrahim Koman, 1 yıldır yürüttüğü ilçe başkanlığı görevinde ilçeye ve kırsala kazandırdığı hizmetlerin belediye başkanı seçilmesi durumunda yapabileceklerinin teminatı olarak değerlendirilmesini istedi.
AK Parti Manyas İlçe Başkanı olmasının ardından önlerine gelen genel seçimlerde iyi bir sonuç aldıklarını söyleyen İbrahim Koman, "Herkesin malumu üzere 1 yıldır ilçe başkanlığı görevini yürütüyordum. İlçe başkanı seçilmemin hemen ardından önümüze bir genel seçim geldi. Bu genel seçimlerde sizlerinde desteğiyle çok güzel sonuç aldık. İlçe başkanlığı görevim boyunca birçok yere hizmet götürdük. Bu yaptığımız hizmetler sizlerin desteği ile başkan seçilmem durumunda yapacak olduğumuz büyük hizmetlerin teminatıdır. Şunu da açıklıkla söyleyebilirim ki Manyas´a artık Balıkesir´de, Ankara´da bir başka gözle bakılıyor. Allah´ın izni sizlerinde desteği ile 31 Mart´ta yapılacak seçimlerde belediyemizi kazanırsak sizlere şunun sözünü veriyorum. Manyas artık küçük düşünen değil büyük düşünen bir ilçe olacak." diye konuştu.
Konuşmasının sonunda kendisine destek olan herkese ve meydanı dolduran vatandaşlara teşekkür eden Koman, ardından parti binasına geçerek burada tebrikleri kabul etti.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli