Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Komutanların onuruna veda yemeği verdi

Komutanların onuruna veda yemeği verdi

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Kara Astsubay Meslek Yüksek Okulu Komutanı olarak görev yaparken 21 Ağustos 2019 tarihinde yayınlanan Cumhurbaşkanlığı atama

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Kara Astsubay Meslek Yüksek Okulu Komutanı olarak görev yaparken 21 Ağustos 2019 tarihinde yayınlanan Cumhurbaşkanlığı atama kararıyla Kara Harp Okulu Komutanı olarak atanan Tuğgeneral Gültekin Yaralı ile Bakım Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı olarak görev yaparken emekliye ayrılan Bakım Albay Şenol Küçüktaş onuruna veda yemeği verdi.
Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı ve Bayan Yazıcı´nın ev sahipliğinde Balıkesir Öğretmenevi´nde düzenlenen veda yemeğinde konuşan Vali Yazıcı, Tuğgeneral Gültekin Yaralı´ya Balıkesir´de yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Tuğgeneral Yaralı´ya yeni görevinde başarılar dileyen Vali Yazıcı, ailesi ile birlikte yeni görev yerinde huzurlu ve mutlu bir yaşam temennisinde bulundu.
Vali Yazıcı konuşmasının devamında, Bakım Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı olarak görev yaparken emekliye ayrılan Bakım Albay Şenol Küçüktaş´a yeni hayatında ailesi ile birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür temenni etti.
Komutanlar ise, Balıkesir´de görev yapmaktan dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederlerken, Balıkesir´i ve çalışma arkadaşlarını unutmayacaklarını sözlerine eklediler.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli