Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Kongre Erdek´te yapıldı

Kongre Erdek´te yapıldı

Türkiye Polis Emeklileri Derneği, ?Yine Mustafa Acar? dedi

Genel merkezi İstanbul´da bulunan, Türkiye genelinde 31 şube başkanlığı ile kamu yararına çalışan kuruluşlar arasında yer alan Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği´nin olağan genel kurulu Balıkesir´in Erdek ilçesinde yapıldı. 507 delegesi bulunan derneğin, Erdek´teki dinlenme ve sosyal tesislerinin toplantı salonunda gerçekleşen genel kurulunda, yönetim kurulu için Mustafa Acar ve İrfan Bayar´a ait iki liste yarıştı. Oylama sonunda, 15 yıldır genel başkanlık görevini yürüten emekli emniyet müdürü ve eski Kriminal Daire Başkanı Mustafa Acar, 310 oyla yeniden başkanlığa seçilirken, İrfan Bayar´a ise 215 oy çıktı. İki oy ise geçersiz sayıldı.

Altıncı kez, üç yıllığına genel başkanlığa seçilen Mustafa Acar´ın yönetim kurulunda şu isimler yer aldı.

İnci Aksoy, R. Anıl Utkular, Şeref Sezer, Kemal Gök, Sevim Eryılmaz, Doğan Şimşek, Hüseyin Uslu, Tahir Kavaklı, Yusuf Yolun, İbrahim Day, Faruk Pekçe, Rıfat Has

Denetleme kurulunda ise Şadi Onur, İhsan Kayol, Zeki Turgut Önal, M. Ramazan Keleş ve Nihat Kaya; yüksek disiplin kurulunda ise Sabri Kurt, Yılmaz Ertunç, Orhan Avcılar, Mustafa Bektaş ve Ali Özyiğit´e görev verildi.
Acar, seçildikten sonra yaptığı konuşmada, ?Bize oy veren-vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonra da hiç kimseyi ötekileştirmeden, tüm üyelerimize hizmetimizi sürdüreceğiz? dedi.

Haber : Önder Balıkçı

 



Anahtar Kelimeler: Kongre Erdek yapıldı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli