Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Kooperatif Başkanı Karakuş, 2019 yılını değerlendirdi

Kooperatif Başkanı Karakuş, 2019 yılını değerlendirdi

Erdek Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Karakuş, 2019 yılını değerlendirdi.

Erdek Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Karakuş, 2019 yılını değerlendirdi.
Küçük esnafa verdikleri kredilerle ?can suyu´ olduklarını söyleyen Karakuş, yeni yılda da hedeflerini ?can suyu´ vermeyi sürdürmek olarak açıkladı.
Kooperatifin 2019 yılı faaliyetlerini gazetemize değerlendiren Başkan Karakuş, kooperatif ortaklarına verdikleri kredilerinin büyük oranda geri döndüğünü belirterek, kredi takip oranının düşük olmasının sevindirici olduğunu açıkladı.
Kooperatif ortaklarına gösterdikleri hassasiyetlerinden dolayı teşekkür eden Karakuş, konuşmasına şöyle sürdürdü: ?2019´da yine esnafın yanında olduk. 800 ortaklı Erdek Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olarak 2019 yılına ait 42 milyon 500 bin liralık plasmanımızdan, kooperatifimiz 260 esnafa 24 milyon 290 bin lira destek vererek adeta küçük esnafın can suyu oldu. Küçük esnafın çarkı dönmesi için gerekli koşullar sağlandığında düşük faizli kredi sağlıyoruz. 

Önümüzdeki yılda da hedefimiz, Erdek esnafına kredi desteğini sağlamak. Ayrıca mülkiyet almak isteyen esnaflara da önemli miktarda kredi sağlıyoruz.?
Yeni yılla da ilgili görüşlerini paylaşan Karakuş, acısı ve tatlısı ile 2019 yılını birkaç gün sonra geride bırakacaklarını ifade etti.
Üzüntü ve sevinçleriyle, bir yılı daha geride bırakarak, büyük coşku ve beklentilerle yeni bir yıla merhaba demenin mutluluğunun yaşanacağını dile getiren Başkan Karakuş, ?2020 yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini, sağlık, bereket, hoşgörü ve sevgi getirmesini temenni ediyor. 2020 yılında ilçemizde işsizliğin azalması, yeni yatırımların kazandırılması, ekonomik anlamda gelişerek kalkınmış ilçeler arasında yer almasını temenni ediyor, bu duygu ve düşüncelerle, tüm Erdek halkının, esnaf ve sanatkarlarımızın yeni yılını kutluyor yeni yılın birlik, beraberlik, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum." diyerek sözlerine ekledi.
Haber: Tuncay Ertan



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı