Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Kooperatif Zeytin Rekolte Beyanı alımına başlıyor

Kooperatif Zeytin Rekolte Beyanı alımına başlıyor

Ortakların beyan ettiği rekolte miktarı, ortaklık ana taahhüdünü aşamayacak

Ortakların beyan ettiği rekolte miktarı, ortaklık ana taahhüdünü aşamayacak
S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi 2009/2010 zeytin kampanya dönemine ait "Zeytin Rekolte Beyannamesi" alımına 5 Ekim 2009 Pazartesi günü başlıyor.
Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi, 2009/2010 zeytin alım kampanyası öncesi "Zeytin Rekolte Beyannamesi" alımlarına 5 Ekim 2009 Pazartesi gününden itibaren alımına başlayacağını, beyanname verme süresinin 6 Kasım 2009 Cuma günü mesai saati bitimi ile sona ereceğini duyurdu.
Ana Sözleşmenin 56. maddesi gereği Rekolte Beyannamesi vermeyen ortağın o iş yılına ait ürününün alınmayacağını dile getiren Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi devam eden açıklamasında şu açıklayı yaptı: "Üst üste 3 yıl ürün teslim etmeyen veya verdiği rekolte beyanının % 50`sini teslim etmeyenler ortaklıktan çıkarılır. Ortakların beyan ettiği rekolte miktarı, ortaklık ana taahhütlerini aşmayacaktır. Rekolte beyannamesine yağlık-ezmelik-kızıl-sofralık zeytinlerin hepsi dahildir. Rekolte beyannamesi veren ortaklarımıza; Ortak ürün teslimat kartları verilecektik. Ürün teslimatı bu kartlarla yapılacağından ortaklarımızın bu kartları kaybetmemeleri ve ürün teslim esnasında kartını mutlaka yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Ortaklarımızın mağdur olmamaları için konuya gereken hassasiyeti göstermeleri önemle rica olunur. Kooperatifimiz ürün sezonuna sağlıklı girebilmesi ve gerçekçi hazırlanabilmesi için üreticilerimizin ağaçlarındaki ürünü gerçeğe en yakın olarak bildirmelerini bekliyor, ortaklarımıza hayırlı, bereketli bir ürün yılı dileriz."

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı