Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Köpek eğitimi bizim işimiz

Köpek eğitimi bizim işimiz

İnsanların en sadık dostları köpekler son derece akıllı ve sevimli hayvanlardır. Ömür boyu birlikte yaşamak için alacağınız bir köpeğin eğitimli olması hem sizin hem de onun hayatını kolaylaştırır.<a hrefhttp://www.kopek-egitimi.com/>&lt

İnsanların en sadık dostları köpekler son derece akıllı ve sevimli hayvanlardır. Ömür boyu birlikte yaşamak için alacağınız bir köpeğin eğitimli olması hem sizin hem de onun hayatını kolaylaştırır. Köpek eğitimi ciddi bir iştir ve konunun uzmanları tarafından özenle yapılmalıdır. Köpek ırk ve davranış uzmanı Can Paksoy Ömerli' deki köpek eğitim merkezinde sevimli dostlarımızı profesyonel yöntemlerle eğitiyor.

Aynı zamanda köpek pansiyonu da bulunan merkezde köpeklere temel itaat eğitimi veriliyor. Köpeklerin sahiplerinin komutlarını anlaması ve uygulaması bu eğitimle sağlanıyor. Temel itaat eğitimi yavru altı aylıkken başlıyor. Temel itaat eğitiminde köpeklere sahiplerini takip etme oturma yatma ve bekleme komutlarını anlama ve uygulama eğitimi veriliyor. Daha ileri seviyede eğitimler için köpeğin temel itaat eğitimi almış olması şarttır. Temel itaat eğitimi almış köpekler sadece sahipleriyle yalnızken değil kalabalık ortamlarda yabancı insan ve köpeklerin yanında da sahiplerinin komutlarına harfiyen uyarlar.

Köpek oteli de bulunan merkeze köpeklerinizi bırakarak beş hafta süren eğitim süresince uzman ellerde eğitilmesini sağlayabilirsiniz. Köpek eğitim merkezinde temel itaatin yanı sıra ileri itaat eğitimi tuvalet eğitimi ve profesyonel alan koruma eğitimleri de veriliyor. Köpeğiniz temel itaat eğitimini tamamladıktan sonra daha ileri seviyedeki eğitim programlarına da katılabilir.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı