Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Kore Gazisi son yolculuğuna askeri törenle uğurlandı

Kore Gazisi son yolculuğuna askeri törenle uğurlandı

Manyas İlçesi´ne bağlı Tepecik Kırsal Mahalles´nde vefat eden Kore Gazisi İbrahim Tüz son yolculuğuna askeri törenle uğurlandı. T

Manyas İlçesi´ne bağlı Tepecik Kırsal Mahalles´nde vefat eden Kore Gazisi İbrahim Tüz son yolculuğuna askeri törenle uğurlandı.
Tepecik Kırsal Mahallesi´nde vefat eden 87 yaşında ki Kore Gazisi İbrahim Tüz, geçtiğimiz Cuma günü Cuma namazı sonrası Devlet töreniyle defnedildi.
Evli 4 çocuk babası Kore Gazisi İbrahim Tüz için Tepecik Kırsal Mahallesi´nde ki evinin önünde askeri tören düzenlendi ve helallik alındı.
Daha sonra Bandırma 6. Hava Jet Üssü Komutanlığı Tören Mangası tarafından yapılan törenin ardından cenaze namazı kılınan Tüz, mahalle mezarlığında toprağa verildi.
Cenazeye, gazinin ailesi, Manyas Kaymakam Vekili Didem Dinç, Manyas Belediye Başkanı Tancan Barcin, Manyas İlçe Jandarma Komutanı Ütğm. Erdinç Boztepe ile askerler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Cenazenin defnedilmesi sonrası 6. Hava Jet Üssü Komutanlığı´nda görevli bir subay Kore Gazisi merhum İbrahim Tüz´ün oğluna Türk Bayrağı´nı armağan etti.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı