Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Kore ve Kıbrıs Gazileri belediyeyi ziyaret etti

Kore ve Kıbrıs Gazileri belediyeyi ziyaret etti

19 Eylül Gaziler Günü nedeni ile Erdekte bulunan Kore ve Kıbrıs Gazileri Türkiyedeki tüm Gazileri temsilen Erdek Belediyesini ziyaret ettiler.

19 Eylül Gaziler Günü nedeni ile Erdek`te bulunan Kore ve Kıbrıs Gazileri Türkiye`deki tüm Gazileri temsilen Erdek Belediyesi`ni ziyaret ettiler.
Gazilerin belediyeye yaptığı ziyarette, Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, gazileri makamında ağırladı.
Belediye Başkanına günün anısına onur plaket sunan Gaziler`i makamında ağırlayan Aysan, onların savaş anılarını dinledi.
Gazilerin kendisine yaptığı ziyaretten çok memnun kaldığını ifade eden Aysan, gazilerin diledikleri zaman Erdek`e gelebileceklerini ve kendilerini ağırlamaktan gurur duyacağını vurgulayıp, vatana verdikleri hizmetlerden dolayı Gazilere ayrı ayrı teşekkür etti.
Başkan Aysan`dan Gaziler Günü mesajı
19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, "Bu gün çağdaş Türkiye`nin huzur içinde yaşayan bireyleri olan bizler 1. Dünya Savaşı`nda, Kurtuluş Savaşı`nda, Kore Savaşı`nda, Kıbrıs Barış Harekatı`nda ve bölücü terör saldırıları sırasında sayısız şehidimizi ebediyete uğurlamış, cephede bizler için savaşan ve Gazi olan sayısız askerimizi bağrımıza basmış bir milletiz" dedi. 
Bu gün huzur ile yaşadığımız vatan toprakları için kahramanca savaşan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Atatürk`ün silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi rahmetle andığını kaydeden Aysan, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum diyerek mesajına son verdi.
Tuncay Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false